Programrektor har ordet

Presentation av Alexandra

Alexandra

Hej!
Mitt namn är Alexandra Södervall och jag är en stolt Programrektor för Uppsala estetiska gymnasium. Jag har arbetat som skolledare i 10 år och min passion för yrket som skolledare är mötet med alla fantastiska elever och personal på skolan. Ingen dag är den andra lik och det är det som gör detta yrke så spännande.

Jag startade själv min gymnasieresa genom att läsa estetiskt gymnasium och jag ser fortfarande det som min bästa tid i skolan. För mig som skolledare är det extra lustfyllt att vara på en skola där ett respektfullt förhållningssätt är en självklarhet, där kreativitet är vardag–  och där de olika karaktärsämnena är drivet.

I min roll som skolledare arbetar jag aktivt tillsammans med mitt team på skolan för att vår gymnasieskola ska ha en högkvalitativ utbildning, vara en trygg plats för våra elever och att varje enskild elev på skolan varje dag ska känna att vi som skola tror på just dig.

Uppdaterad: